Senarai Bloglist Baru 2014

08:34


Salam bloggers,
Maaf di atas kelewatan untuk update bloglist terbaru blog nie..tak sangka ramai jugak yang sudi nak dok dalam bloglist farah.. terharu ceq dibuatnya tau...btw terima kasih banyak2. =D
Okey memandangkan ada 45 orang bloggers yang sudi nak farah masukkan blog mereka dalam bloglist farah so farah akan bahagikan kepada dua bahagian yer... 

Lets checkadaut...

Bloglist 1
  1. http://sheilashahfiekry.blogspot.com
  2. http://sukasukianiss.blogspot.com
  3. http://kasihterciptasuarahatiku.blogspot.com
  4. http://iamaproudmama.blogspot.com
  5. http://anumzakie.blogspot.com
  6. http://ceritasitelingabulat.blogspot.com
  7. http://msredcheesecake.blogspot.com
  8. http://ibuaqif.blogspot.com
  9. http://melangkaugarisan.blogspot.com
  10. http://mystiquelolita3298.blogspot.com
  11. http://ayahmamilisa.blogspot.com
  12. http://rusukiri.blogspot.com
  13. http://heartstoryteller.blogspot.com
  14. http://sella-shahbudin.blogspot.com
  15. http://www.kisahsidairy.com
  16. http://acikidah.blogspot.com
  17. http://ijamawar.blogspot.com
  18. http://cutelittlepearl.blogspot.com
  19. http://suriaamanda.blogspot.com
  20. http://blackisswhite.blogspot.com
  21. http://nanakimie.blogspot.com
  22. http://www.mizzaiza.com
  23. http://adianiez.blogspot.com
  24. http://www.mamaniza.com
  25. http://sweetamieda.blogspot.com

Bloglist 2
Oh ya farah turut masukkan mereka yang berada dalam list 'My Carta Hati' jugak sebab tanpa mereka tak berseri la blog farah..Thanks tau....=D



Psst :~ Kalau sudi masukkan la jugak blog farah nie dalam bloglist hampa na..hehehe =D







You Might Also Like

30 comments

  1. Blog akak tak dak eh...ahahaa...

    Hai Farah...:)

    BalasPadam
  2. eeii ske nye tb ade hehehe thaks kak farah ;)

    BalasPadam
  3. Yeyy.. kita tersenarai... :D

    Lama dah kita add awak dlm bloglist kita wakk... :D

    BalasPadam
  4. Auuwww dari jauh I dah nampak nama I dalam list ketiga "MY Carta Hati" terharu sangat.. mmg dah lama ceq dah boh hampa dalam bloglist ceq tau.. hampa tetap dihati ceq.. hehehe

    psstt.. tak ada hadiah ka utk depa2 yg berada di "My Carta Hati"?? pffttt hahaha

    BalasPadam
  5. tq akak,hihi..nana da masukkan dalam bloglist:)

    BalasPadam
  6. ala xde kita. sobsss..

    takpe, janji ukhuwah terjalin.

    maaf lama x komen :)

    BalasPadam
  7. yes nama ayahmamilisa ada..kalo takde, nak merajuk dah tadi..ngeeeeee :)
    lebiu farah.mmuah :)friendship forever okay ;)

    BalasPadam
  8. thanks dear, mmuahhh! :)

    BalasPadam
  9. yey! ada tu kat bloglist 2.. x sangka dlm mycartahati tu, deqla yg teratas.. heee.. terima kasih farah.. url blog farah mmg dah lama ada dlm bloglist deqla. :)

    BalasPadam
  10. salam

    jom singgah blog saya. saya orang baharu dalam dunia blog ini. sempena pembukaan blog saya. pelbagai hadiah menarik saya sediakan. siapa cepat dia dapat. cepat sebelum terlambat www.detikilham.blogspot.com

    BalasPadam
  11. maceh sbb blog fiza tersenarai..>_<

    BalasPadam
  12. wah beznyeeee..tahniah buat mereka
    nak join tp dah terlambat..huhuhu

    BalasPadam
  13. yeahh..tersenarai dah lama masukkan dlm bloglist

    BalasPadam
  14. whoa, bloglist 1 no 20 ~ hehe thanks kak farah :D

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum kakak! alhamdullilah. nama kita yang pertama. hihi. thanks kak. kita pun ada letak akak kat bloglist fav kita. heeeeeeeeee :)

    BalasPadam
  16. terima kasih masukkan blog akak dalam bloglist farah.. blog farah sentiasa di dalam bloglist blog akak.. :D

    BalasPadam
  17. tangga ke 7.... alamak, kena kerja keras tu...

    salam maulidur rasul ..

    dan selamat bercuti.. :)

    BalasPadam
  18. Yeayyyy...ada dlm senarai.

    Blog farah dah masukkan dlm bloglist tau.

    BalasPadam
  19. yeahhh..im there!
    tq farah..muah2!
    ok2 kite xupdate lg bloglist..nnt kite masukkan farah jgk ;D

    BalasPadam
  20. :-)
    aida pun nak kemaskini bloglist...

    BalasPadam
  21. dh masukkan dlm blog list, baru perasan entry ni hihi

    BalasPadam
  22. eh nina pun ada la.. terima kasih farah :)

    BalasPadam
  23. tahniah juga buat yang terpilih.. :)

    BalasPadam
  24. thanks.. saya punya no 16..

    BalasPadam
  25. Eh, tersenari jugak dalam bloglist even dah lama tak bw sini.. thanks sis.. in Shaa Allah will try spend some times to bw lepas ni.. =)

    BalasPadam
  26. Bihah dah follow blog ini.kalau sudi follow balik.terima kasih.
    http://bicarabihah.blogspot.com/
    terima kasih

    BalasPadam