Parcel Dari Zalora Dah Sampai!!!

11:58


Salam bloggers,
Yeayyy! parcel dari Zalora dah selamat sampai ke tangan farah tadi.. Actually Farah order barang nie kemarin...tengok2 hari nie dah sampai.. Memang 'Super' cepattt betul la service Zalora nie kan...Nak tahu ke apa yang farah beli...hehehe.. farah beli perfume Starlight by AIGNER.. Harga asal perfume nie RM241.00 tapi dapat less 22% so jadi la RM189.00 sahaja..

Kalau hampa nak tahu Farah memang suka buat koleksi perfume tau..sejak dari zaman sekolah lagi kot dah pandai nak berwangi-wangian nie...hehehe..Antara brand perfume yang menjadi kesukaan farah adalah Burberry Body dan Tresor Midnight Rose by Lancome..Dua2 brand perfume nie memang wajib ada dalam koleksi farah..tapi kali nie saja nak mencuba Brand Aigner pulak..okey jugak bau dia....kuat dan wangi giler beb..tadi masa farah spray satu opis boleh bau..hehehe

Overall farah sangat-sangat berpuas hati dengan kualiti barang yang diterima...InsyaAllah lepas nie pasti farah akan memilih untuk shopping di Zalora lagi!! Thanks Zalora.. *kiss ^__^






You Might Also Like

28 comments

  1. farah dah terjebak mcm cik nor..haha

    BalasPadam
  2. best kan shopping online

    BalasPadam
  3. barang apa tu Farah??
    cantik kaler lipstik yg u pakai tu

    BalasPadam
  4. apa tu.pepium ke farah!

    BalasPadam
  5. service Zalora memang cpt.Servic

    BalasPadam
  6. beli apa je ni, nampak cam kasut je

    BalasPadam
  7. oklah tu.blh beli lg hehe

    BalasPadam
  8. wow pantasnya..lya tak pernah lagi shoping cna

    BalasPadam
  9. Patutlah masuk aje blog Farah bau wangi hihi... (gurau ye Farah).
    Org perempuan memanglah suka wangi-wangi Farah.
    Entah dah banyak manalah koleksi Farah agaknya..

    BalasPadam
  10. Akak.. buat tuto macam mama nak order brg dgn Zalora. Berapa hari brg tu sampai.. Akak balas nanti tau... Plisss

    BalasPadam
  11. kiss kiss kiss..

    best la dapat perfume baru.. :)

    BalasPadam
  12. wowweeee harga boleh tahan, tapi kalau dah suka mengumpul tak jadi masalah kan dear. Cepat betul servis dia! :))

    BalasPadam
  13. mesti wangi ni hehehehe...

    BalasPadam
  14. lagi best kalau dapat bagi hadiah kat akak jugak..hahahaha...larikkkkk

    BalasPadam
  15. adeh kak xmampu nana nak beli pefume memahal,hihi...

    BalasPadam
  16. macam best je macam best je..macam teringin lak nak beli guna zalora

    BalasPadam
  17. beznye. tp perfume tu mahal kak. kat umah perfume puluhan je yumida dpt beli. nak sikit sini, kasi pancit.

    BalasPadam
  18. Wow..bestnya..bertambqh la koleksi

    BalasPadam
  19. saya selalu dengar pasal services zalora yang excellent ni
    tapi tak pernah beli dengan diorang lagi
    hehe...kasut dia cantik kan
    entah bila boleh beli =)

    BalasPadam
  20. minyak wangi tu mmg supper wangi kan..

    BalasPadam
  21. Berbaloi2 tu diskaun depa bagi kat zalora...

    BalasPadam
  22. Mesti bnyk koleksi perfume fara.. nnti buat la entry pasal perfume plak..

    BalasPadam
  23. mama nak beli henbeg tau, tapi takuttt... jarang beli barang kat internet ni.. beli barang baby selalu le..

    BalasPadam
  24. Wah beatnye beli minyak wangi

    BalasPadam
  25. botol dia nmpk cantik je farah...

    BalasPadam
  26. wahh.. shopping online.. hehe

    BalasPadam
  27. Amboiii tayang mata bulat dia ke tayang minyak wangi...ehehee...

    BalasPadam