CPUV Nuffnang Terbaru Dok Berparanaweyyyy!!!

12:50


Assalamualaikum..
Sekarang nie kan dah malas nak update satu2 CPUV yg farah masyukkk.. so kumpul jer la dulu...dah berderet2 macam nie baru la best sikit nak up en3..sejuk jer mata tengok CPUV dok ber-paranaweyyyy kat situ kan.. hehehe..



Thank you Nuffnang sebab masih lagi memberikan beberapa ketoi CPUV untuk i buat tabungan nak pi holiday nanti... 

Buat kesayangan semua kalau nampak iklan2 farah tue dok ber-paranaweyyy jangan lupa picit na.. Bye..Bye.. 




You Might Also Like

37 comments

  1. wah,,banyak yang ongoing tu..lately ni akak takde banyak dapat pun..tak macam dulu2 la farah

    BalasPadam
  2. Tahniah.. belum check lagi CPUV minggu nih.. saya dah klik iklan seng heng yang tengah menari2 nih..

    BalasPadam
  3. Allahamdulillah Farah...semoga sentiasa ada rezeki CPUV untuk Farah yer....

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah rezeki, congrats Farah akak tumpang happy untuk Farah...

    BalasPadam
  5. Tahniah! anda telah berjaya buat read more..100 marah cikgu JM bagi heee

    BalasPadam
  6. Tahniah. Banyak tu...rezeki $$$$
    (^^,) Hehehe....

    BalasPadam
  7. Tahniah...tambah duit shopping pi Medan nih :)

    BalasPadam
  8. woottttt woootttt. best tu. kita pun ada tapi x ah banyak berparanawey gini.. ape pun tahniah..he

    BalasPadam
  9. banyak yg tgh on going..masyukk..tahniah kak.

    BalasPadam
  10. syoknya. belanja la 1 cpuv meh ahaha

    BalasPadam
  11. wahh..list CPUV kita samalah..he he.. tahniah dan selamat maju jaya k.. :)

    BalasPadam
  12. congrats farah...rejekiiii:):)

    BalasPadam
  13. Banyakkknya Farah...akak ada le 3 tu pun ciput2 semua...huhuhuuu...

    BalasPadam
  14. best nyer dapat banyak CPU =)

    BalasPadam
  15. tahniah farah...dah klik iklan u..... :)

    BalasPadam
  16. wahwah kemain beratoq penuh tu ha :)
    kite ni xdak apa dah kat blog hehe

    BalasPadam
  17. Wah! banyak tu...TAHNIAH....

    BalasPadam
  18. kite ade 5.. tapi xde la sen nye naik banyak.. naik sen2 jek.. newbie kan..:)

    BalasPadam
  19. akak ditag : http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    BalasPadam
  20. wow! memang bestlah... tahniah dear

    BalasPadam
  21. wahhhh..byknye farah..tahniah3..

    BalasPadam
  22. Wahhh...banyak btol, best²!
    Klik nuff proton akak yg tgh menari² tu...

    BalasPadam
  23. Murah betul rezeki farah kita ni...fuhhhhhhhh...ju baru dpt Proton cpuv tu...seronok kan...maksudnya makin murah rezeki ni...jom update selalu farah...tahniah

    BalasPadam
  24. Ceq selalu tak lupa picit.. :))

    BalasPadam
  25. wah banyak tu :) tahniah yer.

    BalasPadam
  26. Alhamdulillah..rezki tu

    BalasPadam
  27. lebattttttt... tahniah!!!

    BalasPadam