BUFFET RAMADHAN DI SWISS INN HOTEL | SELERA TRADISI UTARA "PULUN SAMPAI PUAIH"!

16:54

Assalamualaikum..
Salam Ramadhan ke-3..macam mana puasa u all..harap kita semua mendapat keberkatan ramadhan pada tahun ni yer..

Okay kali ni i nak kongsikan satu lagi tempat berbuka puasa yang menarik utk u all try iaitu di...

Hotel Swiss Inn Sg.Petani
No.1, Jalan Pahlawan, 
08000 Sungai Petani
Kedah
04-422 3333

Why i kata menarik..sebab tahun ni, Hotel Swiss Inn Sg.Petani menawarkan Buffet Ramadhan Selera Tradisi Utara yang berkonsepkan Poolside..Yerrr, maksudnya seperti ala-ala makan malam romantis gituuu.. so memang sangat sesuai utk mengembirakan orang/keluarga tersayang dengan membawa mereka datang beiftar kat sini..

Terdapat lebih 150 jenis juadah disediakan yang terdiri daripada masakan Melayu Tradisional Tradisi Utara yang pastinya akan menambat selera.


kat sini la akan set tup Buffet Ramadhan yang berkonsepkan Poolside.







  










DIMERIAHKAN LAGI DENGAN 8 BUAH STALL JUADAH YANG MENARIK

Setiap stall menghidang pelbagai menu menarik antaranya:-

  • stall kambing dan ikan bakar
  • stall nasi beriyani 
  • stall ayam goreng berempah, bawal goreng dan cucur goreng
  • stall laksa nyonya dan laksa kedah
  • stall char keoy teow
  • stall aneka bubur dan sup
  • stall murtabak dan roti canai
  • stall ais kacang
Jangan lepaskan peluang untuk mencuba setiap menu yang ada kat sini..semuanya enak dan lazat..memang menepati selera tekak i terutamanya kambing bakar..sos perapan dia umphhh habis...


























BERIFTAR SAMBIL DIHIBURKAN DENGAN PERSEMBAHAN LAGU-LAGU YANG MANTAP!


Suasana diperhebatkan lagi dengan persembahan daripada penyanyi jemputan yang akan menghiburkan kita dengan lagu-lagu menarik..lagu hindustan pun ada tau dan kalau u all nak request lagu pun amat dialu-alukan..hee




HARGA YANG DITAWARKAN SANGAT LAH BERPATUTAN!

Adult ~ RM65.00
Senior Citizen ~ RM55.00 (umur 60 ke atas)
Children ~ RM35.00 
*** below 4yrs FREE***

Harga buffet ramadhan yang paling murah di Sungai Petani! Pendapat i memang sangat berbaloi...dah la menu yang disajikan sangat banyak iaitu 150 jenis..boleh pulun makan sampai puaih..kesedapan semua juadah memang tidak diragui lagi ditambah pula berkonsepkan poolside serta dihiburkan dengan penyanyi jemputan..

Fuh! mana nak dapat harga semurah macam ni dekat tempat lain uiiiii... hanya di Hotel Swiss Inn, Sg.Petani sahaja yer..

So jangan tunggu lama-lama jom pi tempah sekarang..

Hubungi:-
FARIZA ~ 012 - 611 3647
LIZA ~ 019 - 524 7374
SUE ~ 012 - 611 3743
ZURI ~  013 - 449 3181



Last but least, terima kasih kepada pihak Swiss Inn Hotel Sungai Petani kerana sudi menjemput i dan rakan-rakan blogger ke sesi preview ini..secara personally, i juga turut terjebak untuk menempah beberapa seat bagi membawa family tersayang beriftar kat sini nanti..Yayy..bye!


You Might Also Like

1 comments

Google+ Followers

Like me on Facebook