SUMPTUOUS BUKA PUASA BUFFET DI THE WEMBLEY HOTEL,PENANG

08:20

Assalamualaikum dah Hai..
Tinggal lebih kurang 2 minggu jer lagi dah nak masuk Bulan Ramadhan..rasanya pasti ramai yang dah tak sabar nak sambut bulan yang penuh keberkataan ni kan....selain nak kumpul banyak pahala, pasti u all juga ada perancangan untuk mengembirakan keluarga tersayang dengan membawa mereka berbuka puasa bersama-sama di tempat yang istimewa..So dah tahu ke kat mana? Atau masih tercari-cari lagi?

Ha jangan risau, meh sini i kongsikan satu tempat menarik untuk reward keluarga tersayang..Apa kata bawa mereka beriftar di The Wembley Hotel,Penang..Alaaa sesekali bawa mereka ke tempat yang special sikit apa salahnya kan..barulah kasih sayang yang terjalin akan bertambah erat nanti.

The Wembley Hotel, Penang 

183 Magazine Road, 10300 Penang
No.Tel: 04-2598000
No.Fax: 04-2643388

Fyi, istimewa tahun ini The Wembley, Penang mempertaruhkan hidangan utama mereka yang terbaik sekali iaitu "GearBox Soup" yang pastinya akan menambat selera u all..

Selain itu, terdapat juga juadah Masakan Melayu Tradisional yang tidak kurang hebatnya seperti Daging Masak Berlada, Sotong Masak Kunyit, Ayam Masak Lemak Cili Api, Ayam Percik dan banyak lagi..menu juga akan berubah-ubah mengikut hari..namun juadah utama masih dikekalkan..

Selain itu, sila jangan lepaskan peluang untuk menikmati sajian seafood on ice yang disajikan..semuanya fresh-fresh tau..ada udang harimau, ketam, tiram dan banyak lagi dengan celupan Tabasco dan Spicy Cocktail Sauce sebagai pelengkap.















































STARTERS DAN DESSERTS
Di bahagian starters juga tidak kurang hebatnya, bermula dengan buah kurma, salad segar sehingga la ke Japanese Cuisne semuanya tampak menyelerakan terutamanya Salmon Sashimi dan Sushi Rolls..

Bagi penggemar durian pula, u all wajib mencuba pelbagai seleksi pencuci mulut yang dibuat daripada buah durian..memang umphhh dan begitu lazat sekali..


































































































Nah menarik bukan juadah yang disediakan kat sini sempena bulan ramadhan nanti...so apa tunggu lagi..jom grab voucher promosi early bird 'Jom Beriftar' dan jimat 20% daripada harga sebenar untuk dewasa..voucher mulai dijual dari sekarang sehingga 15 May 2018 sahaja!

'Sumptuous Buka Puasa Buffet'
Date: 31st May - 14th June 2018

HARGA
Adult : RM96nett per person instead of RM120nett
Child : RM60nett (aged 6 to 12)
Senior Citizen : RM84nett (aged 55 above)





Last but not least, terima kasih kepada pihak The Wembley, Penang kerana sudi menjemput i dan rakan-rakan yg lain ke sesi preview ini..Jumpa lagi next year..heee..Bye


You Might Also Like

1 comments

Google+ Followers

Like me on Facebook

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping

New Complexion 6 Premium Skin Whitening Dripping
|||| Click Banner For Details ||||