SAN FRANCISCO (SF) COFFEE KINI DI GURNEY PLAZA, PENANG

15:37


Hai Penangites'! berita baik untuk pencinta kopi, kini u all boleh menikmati secangkir kopi hangat beraroma istimewa di San Francisco (SF) Coffee yang baru sahaja membuka outlet mereka yang pertama di Utara, bertempat di Gurney Plaza, Penang.

Menariknya lagi, setiap outlet SF Coffee menawarkan konsep dan identiti yang unik bagi memberikan satu pengalaman yang berbeza kepada semua pelanggan yang berkunjung ke SF Coffee..Dengan keunikan inilah, maka terhasillah tema "Coffee, Beach and Sea" bagi outlet Penang yang  semenangnya sinonim dengan tarikan yang ada di Pulau Pinang..

Pastinya SF Coffee adalah lokasi yang sangat sesuai untuk kita bersantai sambil menghirup secawan kopi bagi melepaskan tekanan setelah seharian bekerja..Trust Me!

Mural cantik kat belakang tu hasil karya artis berbakat besar Ms.Anna Maria..memang bertepatan dengan tema..ingat beach..ingat SF Coffee!


   
  




Selain kopi, di SF Coffee juga terdapat pelbagai jenis hidangan lain seperti kek dan pastry yang boleh dinikmati bersama pelabagai jenis kopi seperti Cappucino, Latte, Mocha dan banyak lagi..yang panas ada..yang ais blended pun ada..terserah pada citarasa u all nak bagaimana yer..


  







    





  
    
Majlis perasmian telah berjaya disempurnakan oleh Mr Nik Azwaa, Ms Koo, Dato Jaya, Ms Anna and Dato Kamal pada 28 Jun 2018..


  
Selain di Penang, SF Coffee juga telah mempunyai lebih 40 outlets di sekitar Kuala Lumpur, Selangor, Negeri Sembilan dan Pahang.

  


So apa tunggu lagi, jom ajak yang tersayang dating dekat SF Coffee sekarang jugak!



Alfresco Area
Gurney Plaza, Penang
Waktu Operasi: 8:00 pagi - 12 tgh /Daily


Untuk maklumat selanjutnya sila layari www.sfcoffee.com atau boleh ke Facebook Page mereka di : https://www.facebook.com/sfcoffee/.  

You Might Also Like

1 comments

  1. Suka San Francisco tapi sygnya yang outlet kat NuSentral dah tutup dah...suka kek diorang best

    BalasPadam

Google+ Followers

Like me on Facebook