WOW PROMO BUY 2 FREE 1 UNTUK BBQ GARDEN BUFFET DI SWISS INN SG.PETANI! HAA TEPUKKK!

16:10

Assalamualaikum,

Haiiii hampaaa..hari ni i nak share mengenai promo terbaharu daripada Hotel Swiss Inn Sg Petani yang menawarkan BBQ Garden Buffet Dinner dengan harga yang confirm akan buat u all akan tenyeh mata berkali-kali..hahaha.. ini serius tau, bukan propa.. Meh chekadaut!

PROMO BUY 2 FREE 1 BBQ BUFFET DINNER EKSKLUSIF HANYA DI HOTEL SWISS INN SUNGAI PETANI!

Price
Adult RM 45.00nett/pax
Child RM 25.00nett /pax
psst:- untuk penjimatan sila plan pergi secara berkongsi 3 orang..so harga bagi 1/pax akan jadi RM30.00nett jer uiiiiiii...sumpah berbaloi!

Venue
Poolside

Time/Date
Every Friday Only
6.30ptg - 10.30 malam


Walaupun konsep buffet dinner yang diketengahkan oleh Hotel Swiss Inn tampak eksklusif, namun harga yang ditawarkan sangat berpatutan dan berada dalam lingkungan mampu untuk semua peringkat..sebab yer lah, mana kita nak dapat harga sebegini untuk makan malam di hotel bertaraf 3 bintang yer dak..Haa..only di Swiss Inn Sg.Petani sahaja tau.. 

Apa yang menariknya lagi, BBQ Buffet Dinner yang ditawarkan ni adalah berkonsepkan Garden Open Dining yang pastinya membawa satu kelainan kepada u all yang mahukan suasana makan malam yang romantis tetapi masih mempunyai eleman santai..

Malah tak keterlaluan kalau i katakan kat sini juga boleh dijadikan tempat bagi mereka yang ingin melangsungkan majlis hari lahir atau kalau nak lebih rare lagi, boleh juga membuat tempahan untuk mengadakan majlis pertunangan even perkahwinan di sini..sebab suasana kat sini sangat menarik dan terasa seolah-olah berada di taman kayangan kekdahnya..wahhh gituuuuuu..heee


HIGHLIGHT OF THE BBQ BUFFET
Nikmati hidangan yang dipanggang panas-panas seperti Kambing, Ayam, Ikan dan Sosej dan dilengkapkan dengan sos perapan yang sempurna yang disediakan oleh chef khas buat u all..Secara peribadi, kambing bakar sentiasa menjadi menu favorite i kat sini..

Selain itu, terdapat juga hidangan lain yang tetap menyengat keenakkannya seperti spagheti, nasi goreng kampung, bihun goreng singapore, baked potato wedges with cheese, mix vegetables with creamy sauce dan corn on cob. Manakala menu yang buat i dok repeat banyak kali yang wajib dicuba adalah mushroom soup yang dihidang bersama roti..Fuh! memang umphhh habis..

Disamping itu, buat penggemar salad, ada 3 jenis hidangan salad segar dan rojak buah-buahan menanti u all tau..yang ni juga antara menu favorite yang wajib i try..




















HIDANGAN MINUMAN DAN PEMANIS MULUT JANGAN DILUPAKAN YER,

memang tak lengkap buffet tanpa minuman dan pemanis mulut yer dak..so ada malam kejadian i sempat mencuba pelbagai jenis dessert yang disediakan seperti kek, puding dan banyak lagi.. untuk minuman pula disediakan jus cordial dan juga coffee & tea..










  

  






  


RUGI SANGAT TAK DATANG KE SINI UNTUK MAKAN SAMPAI KENYANG TAU!!

So jangan tunggu lagi, meh cepat-cepat grab promosi BBQ Buffet Dinner BUY 2 FREE 1 sekarang! Berbaloi-baloi uuuiiiii..dah la harga berpatutan, menu banyak gila! dan yang paling best dapat fefeeling makan dalam suasana ala-ala taman kayangan lagi.. Nahh apa lagi mau??? trust me memang worth it sangat!




Untuk maklumat lanjut dan tempahan boleh contact:-

FARIZA ~ 012 - 611 3647
LIZA ~ 019 - 524 7374
SUE ~ 012 - 611 3743
ZURI ~  013 - 449 3181


You Might Also Like

0 comments

Google+ Followers

Like me on Facebook