PERADUAN CMASA.MY SHARE & MENANG GOLD BAR!

10:55

Assalamualaikum...Haiiii

Siapa jer tak suka shopping online kan??? lebih-lebih lagi sekarang segalanya hanya di hujung jari jer.. hanya dengan sekali klik semua ada kat depan mata tanpa perlu bersesak-sesak ke pasaraya lagi yang mana dengan jalan sesaknya, tempat parking sentiasa penuh, tambahan sekarang ni nak kena beratur panjang pula tu sebab kena follow SOP! so buang masa dan tenaga jer.. jadi jika ada cari mudah untuk shopping barang keperluan kita, kenapa perlu susahkan diri keluar rumah lagi..



Mari i kongsikan satu platform beli-belah baharu yang patut u all cuba iaitu di CMASA.MY! Ia adalah satu platform beli-belah No.1 Online Muslim Produk yang diperkenalkan oleh YAPEIM (Yayasan Pembangunan Ekonomi Islam Malaysia). Di sini terdapat produk-produk seperti Food & Beverage, Baby & Kids, Fashion, Health & Beauty, Household & Appliances, Haji & Umrah, Services dan bermacam-macam lagi.. Harga yang ditawarkan juga sangat berpatutan!

Menariknya lagi, sekarang ni jika kita membeli-belah di CMASA.MY kita berpeluang untuk memenangi hadiah GOLD BAR tau!! Woww tak nak ke sambil shopping boleh menang hadiah lagi.. 


PERADUAN CMASA.MY SHARE & MENANG GOLD BAR!

Macam mana caranya??? Mudah jer... u all hanya perlu lakukan 3 LANGKAH MUDAH seperti di bawah :

LANGKAH 1 :
Beli minimum 1 produk dari website e-commerce di https://cmasa.my/ . Tak kisah produk apa sekalipun yang u all beli, layak untuk memenangi hadiah EMAS PERCUMA ini.

LANGKAH 2 :
Sila simpan resit pembelian online u all daripada website e-commerce cmasa.my tersebut, dan SILA PRIVATE MESSAGE di FB Page rasmi CMASA serta upload dan kemukakan resit pembelian sebagai pengesahan.

LANGKAH 3 :
Selepas u all menjalankan dua langkah di atas, sila buat satu posting secara public di Facebook profile u all dengan ayat yang bermula "SAYA SUKA CMASA.MY KERANA............" (sila lengkapkan ayat di atas mengikut pengalaman dan kreativiti hampa sendiri) beserta dengan gambar u all secara kreatif di posting hampa. Sila sertakan bersama #cmasa bersama dalam posting u all untuk memudahkan pihak CMASA.MY menemui posting u all secara public.

BAGAIMANA CMASAY.MY MEMILIH PEMENANG ?
6 orang pemenang yg mempunyai:

LIKE
KOMEN
SHARE

paling tinggi dalam posting u all akan hadiahkan EMAS SECARA PERCUMA terus kepada u all!
.
Selain daripada itu, jika u all tidak tersenarai di dalam 6 tertinggi ini, jangan bimbang, mereka ada menyediakan 10 hadiah saguhati untuk u all tau!

Jumlah hadiah yang akan mereka berikan terus kepada u all adalah sebanyak 16 hadiah!

Tarikh tutup 30 JUN 2020. Sekiranya terdapat sebarang soalan atau kemusykilan, boleh komen di ruang komen bawah ataupun mesej terus ke FB Page CMASA.

Jangan tunggu lama-lama ye...Siapa cepat dia dapat!!!!!

Untuk maklumat lanjut layari Facebook CMASA.MY

You Might Also Like

2 comments

  1. Btl tu.. Masa2 skrg ni, smua pun mmilih mbeli belah dlm talian

    Best pula tu smbil shopping bole join contest

    BalasPadam