CPUV Nuffnang ke-6

12:57



Salam Bloggers...
*Sambil dok senyum sampai telinga nie tau..
Alhamdulillah muncul lagi CPUV ke-6 from Mr.Nuff..
Tak tahu nak cakap macamne.. terharu sangat dibuatnya..
Ye la tak sangka masih lagi tak putus² rejeki i nak dapat CPUV..
"Thanks a lot Mr.Nuff..meh kiss sikit..muahhhhhhhhh"
Esok bagi lagi na..ehhh kalau bagi hari² lagi i sayang kat u.. =D

Iklan CPUV ke-6 dari Escape-Teaser
Jemput la tengok yer apa yang menarik pasal iklan tue na..
K.baiiiiiii








You Might Also Like

27 comments

  1. tahniah..cik nor pon dapat gak..:)

    BalasPadam
  2. tahniah farah.. berderet cpuv.. murah rezeki.. :D

    BalasPadam
  3. congrats farah :) boley banje mcD ngeh3..;p

    BalasPadam
  4. Ari2 dapat cpuv.. untung la.. hehe

    BalasPadam
  5. wah tahniah ye...masyuk~

    BalasPadam
  6. untungnya dik...cik akak sikit je...nak kena tembak enciki nuff nie..hahaha

    BalasPadam
  7. congrats Farah, akak tumpang happy untuk Farah...

    BalasPadam
  8. hohoh.. tahniah... hihi

    BalasPadam
  9. Waaa..banyak tu....masyuk la lepas ni...

    BalasPadam
  10. mmg hebak la.. dah ke6 dah? tahniahhh.. ;)

    BalasPadam
  11. huwaaa jeles I tau..
    tolong lah I jg memenuhi tabung raya I.. hahaha

    BalasPadam
  12. Bestnye kak....
    AJ dah lama tak check..
    Hehehhehe.....

    p/s : sorry kak, lama AJ tak singgah.....

    BalasPadam
  13. waaa.. bestnya.. Lia pun teringin nak dapat..

    BalasPadam
  14. Nanti kalau jumpa iklan ni Mieza klik ye.. ;)
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    BalasPadam
  15. murah betul rezeki farah.. tahniah ya.. :D

    BalasPadam
  16. akak terkomen dua kali la pula, hehe..

    BalasPadam
  17. jelesnyeee dapat cpuv..belom penah dpt lagi....

    BalasPadam
  18. tahniah ye....untung lah..

    BalasPadam
  19. tahniah.. wah.. banyaknye iklan..

    BalasPadam
  20. wah bagusnya menabung dari kecil :)
    thanks follow ya..done follow u #302

    BalasPadam
  21. alhamdulillah... tahniah yerk, nuff tengah murah hati bg cpuv banyak2 ni.. hihi

    BalasPadam
  22. meriahnya dgn CPUV, Tahniah !

    BalasPadam
  23. tahniah ! saya gak yg x de rezeki lagi ...

    BalasPadam
  24. akak pun dapat tahniah..

    BalasPadam
  25. syiok nye...masyuk !!

    BalasPadam