REVIEW STAY FRESH BODY SPARKLING MIST 100ML & PORE PURIFYING SERUM CLEANSER 150ML

23:06

Assalamualaikum dan Hai!

Yayy kotak Pink dari Althea Korea datang lagi!!! tapi kotak pink kali ni i paling excited sekali nak cuba..nak tahu kenapa? sebabnya kali ni Althea Korea telah berkolaborasi dengan Titi Kamal bagi produk terbaharu mereka..FYI, Titi Kamal merupakan seorang pelakon dan penyanyi dari Indonesia yang sinonim dengan ikon kecantikan dan fashionista yang tidak asing lagi di Asia Tenggara dan dengan kolaborasi ini maka terhasil la...

STAY FRESH BODY SPARKLING MIST 100ml


Di antara 2 produk ini, i paling teruja sekali nak mencuba body mist..sebab i memang pencinta body mist..perkara wajib i buat selepas mandi adalah sembur body mist banyak-banyak..hahaha..lepas tu baru la sembur fragrance..so baru la haruman wangi itu boleh kekal sepanjang hari dekat badan kita..

Bagi body mist terbaharu daripada Althea Korea ni, u all nak tahu tak, dengan semburan pertama dah betul-betul buat i jatuh love sangat tau..MasyaAllah bau dia sangat-sangat harum dan feminin..ini mungkin kerana kombinasi bahan campurannya iaitu esktrak bunga rose dan buah oren/peach yang memang serasi dan menghasilkan bau yang sangat menyegarkan.




Selain itu, apa yang menariknya lagi tentang body mist ini, ia  juga mempunyai formula yang tidak melekit dan membuat kulit kita kekal harum serta selesa sepanjang hari. Jujur i katakan, sekali dah guna pasti tak nak yang lain dah..Trust me!

HARGA: RM35.00 sahaja! Berbaloi okay..



Produk ke 2 yang ada kat dalam kotak pink tu tidak kurang hebatnya juga yer iaitu:-


PORE PURIFYING SERUM CLEANSE 150ml


Gabungan formula pembersih dan serum yang berfungsi untuk membersihkan kulit wajah daripada segala solekan, kotoran dan minyak. Hebatnya lagi. ia juga mengandungi ekstrak pudina yang membuatkan kulit wajah terhidrat dan kekal lembab sepanjang hari.


ni i tunjuk contoh bagaimana serum cleanser ni dapat menanggalkan kesan solekan

sapu jer serum cleanser ni pada kesan solekan tersebut.

dan result dia..superb tau! love-love

Produk ini juga sangat sesuai bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif dan ia juga turut membantu mengimbangkan PH kulit kita dan menghalang kulit menjadi kering serta liang pori terbuka. Dengan penggunaan setiap hari dapat membantu menjadikan kulit wajah kita menjadi sihat dan cantik berseri-seri.

HARGA: RM33.00 sebotol.

Last but not least, terima kasih kepada Althea Korea dan The Butterfly Project kerana memperkenalkan 2 produk terhebat ini. i kasi 5 bintang! baik dari segi kualiti mahupun harganya. 

For more details:-

Facebook : 


Website : 


Instagram : 



You Might Also Like

3 comments

  1. Dah guna dah..me mema best dua² produk ni. Tapi yang body mist tu nampaknya kena beli stok dah ni

    BalasPadam
  2. comel je body mist tu. best tak bau?

    BalasPadam
  3. wangi sgt body mist tu..hihi

    BalasPadam

Like me on Facebook